Visgilde Rijsemus

Kamperfoelielaan 55
6713 ED Ede
0318 61 13 13

In de oven

Leg de vis in een ovenvaste schaal en begiet hem met visbouillon, wijn, melk, water, etc. Voeg er dan tuinkruiden, fijngehakte ui, wortels, takjes selderie en/of stukjes citroen bij. De schaal bedekken met folie en ca. 15-20 minuten in een voorverwarmde oven van 180°C zetten.

Neem de vis voorzichtig met een vismes uit de schaal en gebruik het stoofvocht voor een saus. Bereiding in de oven is geschikt voor hele vis, filets of moten.

Hulpmiddel: een ovenvaste schaal
Bereidingstijd: 15-20 minuten voor zowel hele vis, filets als moten (zie ook de tabel met bereidingstijden)

Tip: Visgilde heeft kant-en-klare ovenschotels met verse vis, kruiden en diverse sausen. 20 minuten in de oven of 5 minuten in de magnetron en alle eer komt u toe.

Visgilde Rijsemus

Kamperfoelielaan 55
6713 ED Ede
0318 61 13 13

Openingstijden

maandag Gesloten
dinsdag 09:00 - 18:00
woensdag 09:00 - 18:00
donderdag 09:00 - 18:00
vrijdag 08:30 - 18:30
zaterdag 09:00 - 17:30
zondag Gesloten